CONSULTATIE ONLINE DE SECOND OPINION

OBTINETI PAREREA EXPERTILOR IN BOLILE CARDIOVASCULARE DIN CADRUL CLINICII
INTERCARDIOCLINIQUE® PENTRU UN DIAGNOSTIC CORECT SI O CONDUITA TERAPEUTICA OPTIMA

   

Clinica ICC ofera consultatie online de second opinion cardiologic

Second opinion este destinat atat pacientilor cu boli cardiovasculare complexe si diagnostice incerte, cat si pentru pacientii cu o intelegere incompleta a statusului medical si a bolii de baza, raportul obtinut vă va ajuta la clarificarea cazului si vă va indruma câtre alegerea celei mai corecte soluții terapeutice pentru dumneavoastra.

Cum puteti obtine online un raport de Second Opinion:

1. Folositi formularul din dreapta pentru a trimite scanat consultatia initiala (sau fisa de externare din spital) impreuna cu toate documentele medicale relevante si investigatiile deja efectuate de catre dumeavoastra (EKG, Ecografie doppler, test de efort, analize de sange, Holter sau RM de cord), Coronoarografie, etc..)
2. Medicii/echipa interCardioClinique®vor analiza documentele si vor extrage informatiile relevante pentru caz/diagnostic si tratament, daca este cazul, vor fi consultați mai mulți medici in cadrul echipei interCardioClinique®pentru a beneficia de supraspecializarile relevante.
3. Raportul final parafat si semnat va fi transmis receptiei clinicii si veți primi o notificare in acest sens
4. Pentru a primii pe Mail raportul, trimiteti dovada de plata a taxei de second opinion pe adresa: secondopinion@intercardioclinique.ro cu mentiunea Second Opinion si numele pacientului, taxa pentru second opinion online este de 600 RON si se achita in contul RO71INGB0000999908143850, beneficiar: INTERCARDIOCLINIQUE
5. Alternativ, va puteti prezenta la receptie pentru achitarea taxei si ridicarea raportului, program Luni-Vineri orele 08:00 – 20:00

Ce contine raportul medical de second opinion cardiologic?

1. Descrierea simplificata a cazului medical si a bolii si consectinele acesteia pe intelesul pacientului
2. Stabilirea diagnosticului/diagnosticelor certe
3. Prezentarea solutiilor terapeutice in ordinea eficientei tinand cont si de raportul risc/beneficiu si optiunea pacientului, conform ultimelor ghiduri internationale de buna practica.
4. In functie de caz, este posibil sa primiti recomandari de investigatii suplimentare sau repetarea anumitor investigatii, daca se considera ca este cazul, pentru a confirma sau infirma un diagnostic.
5. Indrumarea si referirea catre specialisti din alt domeniul decat cel cardiologic, daca este cazul.
6. Raspunsul detaliat la intrebari sau nelamuriri legate de cazul dumneavoastra (max. 5 intrebari)

Completati formularul de mai jos pentru a beneficia de serviciul second opinion:

Întrebări
Upload documente: consult, EKG, ECOGRAFIE CARDIACĂ, TEST EKG la efort, Holter EKG, Holter TA (tensiune arterială), RM de Cord, analize (.pdf|.doc|.docx) (maxim 10 documente)